perjantai 8. toukokuuta 2015

Sisustus Country Heart

Monelle on varmasti Haaparannalla sijaitseva Ikea tuttu mutta kuinka moni tietää, että juuri ennen Ikeaa Tornion puolella on todella kiva sisustusliike Sisustus Country Heart. Liike on avoinna aina loppuviikkoisin, joten seuraavaa reissua suunnitellessa kannattaa tämä pitää mielessä. Minua monesti ahdistaa sisustusliikkeissä se, että jos jonkun tavaran ostaa, tuntuu kuin veisi jotain pois valmiiksi sisustetusta tilasta. Täällä sitä tunnetta ei tule, kun tavaraa on runsaammin esillä ja ehkä sen vuoksi en koskaan tyhjin käsin poistu...

Kaapillinen Greengatea -50%, tätä ei usein näe!


Sitten joskus kun asun siellä maalla alpakoiden keskellä, istun varmasti iltaisin tällaisessa nojatuolissa virkkaamassa takkatulen loisteessa.



 Niin ihana prinsessa, onkohan tuolla peittojen alla hernettä...

En edes juo teetä ja silti nämä purkit huutelivat ostamaan mukaansa. Voi kun meidän lautashylly olisikin keittiössä, niin hamstraisin sinne kaikkia tällaisia ihanuuksia!

Ostoksistani olen ihan innoissani enkä malta odottaa, että pääsen ne laittamaan paikoilleen. Ihania kevätvärejä luvassa ja ensimmäiset Greengate-ostokseni, onhan tätä odotettu!

2 kommenttia: